over awg

awg architecten cvba heeft een kern van 9 vennoten; Geert Driesen, Filip Delanghe, Christine de Ruijter, Jan Verrelst, Ilse Van Berendoncks, Peter Van doninck, Maarten Verdonschot, Maarten Van Weverberg en Tim van der Wegen, met daarrond een multidisciplinair team van een 25-tal medewerkers. awg architecten werkt aan heel diverse opdrachten voor stedenbouw en architectuur en dit in binnen- en buitenland.

 

Traditie

Door bOb Van Reeth opgericht in 1976 als de ArchitectenWerkGroep (AWG) en heropgericht in 2001 als awg architecten cvba, kan het kantoor inmiddels bogen op een lange en rijke traditie. Traditie is geen stilstand. Traditie is gestage voortgang en het steeds verder bouwen in en aan continuïteit. ‘Alles wat geen traditie is, is plagiaat’, stelde Stravinsky ooit.

Onze traditie bepaalt onze houding ten aanzien van ons werk, ons vak. Dat maakt awg enerzijds tot een gevestigd en ervaren bureau dat waarborgen kan bieden met betrekking tot kennis, aanpak en kwaliteit. Anderzijds is awg een gedreven en vernieuwend bureau voor wie elke opgave aanleiding geeft voor een eigen project-specifieke aanpak, steeds vertrekkend vanuit een brede context (plaats, tijd, cultuur).